lördag 12 november 2011

Latmansmanikyr, 2in1.

Ibland orkar man inte göra en helt ny lackning, men vill ändå uppdatera sig lite. Här kommer ett ypperligt exempel på det:


Det mörka lacket är ett China glaze som heter Bogie. Det är svart/grå/lila/vinrött beroende på ljus - ibland kan det nästan dra åt brunt. Köpte det på rea på Grand, så det kan vara hur gammalt som helst, men färgen är snygg. När kanten på naglarna blir lite vit, så vill jag genast göra om. Jag har nolltolerans mot skavt lack, men orkar jag inte det, så är det bara att svampa ytterdelen av nageln med silverlack (eller annat som passar). I detta fallet ett silverlack från Depend i färg 223. Då kan man köra på samma lack ett par dagar till, utan att dö av uttråkning. Jag använde en skumgummiapplikator som eg är till krämögonskugga, men kan använda lite vadsomhelst. Natursvamp funkar också riktigt bra.

I´m back !!

Ja, det var ett tag sen jag uppdaterade. Det beror inte på att jag slutat lacka naglarna, nänä - det sker inte förrän det är dags att lämna in. Utan lack - inget liv. Jag har en hel massa foton på lager, men vi börjar med ett lack som ser så gott ut att man vill äta upp det:


Det orangea är ett China Glaze från sommarens kollektion Island Escape. Färgen heter Papaya punch och finns fortfarande att köpa har jag sett. Glitterlacket är ett OPI och heter Crown Me Already och är från Miss Universe-kollektionen. Den har jag inte sett i Sverige, än  - men det kanske kommer. Fattar inte att Sverige ska vara så sena med alla lack. Känns som på 90-talet med biofilmer, de kom till Sverige ½-1 år efter USA. Nåja, jag gillar färgen, och kommer garanterat att använda den i marblingar framöver. Glittret är blaffigt med stora bitar i. Svårt att få bort är bara förnamnet.... Men det var det värt.