torsdag 31 juli 2014

Models Own - Pink punch


Det är mer orange än rosa, även om det är lite mer rosa än bilderna visar. Om ni fattar. En rosa grape på steroider skulle man kunna säga. Jag fullkomligt äääälskar det! Fantastiskt lack med fina egenskaper. Tre lager + Seche vite på bilderna. Och dessutom är det en present från Jezzica! Japp, det blir bildspam, för det är så fantastiskt. Jag smäller av!

Betyg: 5+++/5








onsdag 30 juli 2014

Smitten - Not your mama´s easter grass

Detta har jag fått av Sara, "för hon gillar det inte så mycket". Sweet lord! Jag älskar Sara, men ibland är hon bra crazy. Nu blir det bildspam!! 3 lager på bilderna. Mer grönt hos Karin! Onsdag redan - igen!

Betyg: 5/5










måndag 28 juli 2014

Orly - Gravity Bound


Present från SleepyElin :-) Roligt med standardmärken som gör lack med indiekänsla :-) Tre lager, lite tjockt att måla med, men det gick bra ändå. Mer roligt och udda än snyggt, men jag gillar det!

Betyg: 3/5






lördag 26 juli 2014

Gina Tricot - Milkshake


Nja. Jag vet inte. Det kändes lovande i flaskan, men sen föll det. GT har tråkat till sig med sina lack, det är ett som är säkert. När de var nya spottade de ur sig snyggningar, nu är det inte lika roligt längre. Formulan är ju dock toppen som vanligt.

Betyg: 2/5





fredag 25 juli 2014

Essie - Urban Jungle


En värdig utmanare till Ballet slippers! Bra jobbat Essie :-) Två lager på bilderna och finfin formula. Faktiskt!

Betyg: 5/5







onsdag 23 juli 2014

China Glaze - I´m with the lifeguard

Bästa gröna neonen ever. (jaja, det har jag sagt om massor och menat det då också. Alltså finns det 3-4 st gröna neoner som delar förstaplatsen ;-)
Titta på färgen och inte på min misslyckade nagellagning på lillfingret är ni rara :-) Tre lager blev det tillslut.
Grön onsdag är det också. Hos Karin förstås!

Betyg: 5/5








måndag 21 juli 2014

Oopsie Daisies - Bluebird



Äggskalslackhajpen är över - men jag gillar dem ändå. Detta är en liten goding som stått orörd alldeles för länge. Varför gör man så? Superfina lack man suktat efter, och sen bara står det... Jaja.. Tre lager och felfri formula :-) Mer blått finns som vanligt hos Tove idag.Neeej, det gör det ju inte, Tove har bloggsemester!

Betyg: 4/5





fredag 18 juli 2014

OPI - Today I accomplished zero

 Bästa från OPI på lääääänge. Minns inte om det är 2 eller 3 lager. Älsk på detta!

Betyg: 5/5