söndag 28 oktober 2012

Nail Art Sunday! Gala!

Veckorna går ju sjukt fort! Söndag igen, och temat för veckan är som ni kanske vet "gala" hos LeLack. Masspsykosen med rosa bandet hoppar jag över. Jag har lite svårt för välgörenhetsgalor överlag. Tanken är förstås god, och jag tycker absolut att man ska bidra om man kan. Men det är nåt hysteriskt över det hela. Jag kan inte hjälpa det.
Veckans tema tolkar jag på ett helt annat sätt. Jag har inspirerats av ett tyg på en väldigt känd klänning. En väldigt urringad, och inte särskilt snygg - men jag tror att alla minns den, om man väl sett den. Vi tar bilderna först så tar vi klänningen sen...
Jag har använt mig av Gladpack när jag "svampat". I botten har jag OPI´s Swimsuit...nailed it, sen har jag droppat några droppar av varje lack på nageln och duttat med Gladpack. Därefter ett tunt lager av Orly Here comes trouble. Och därefter Poshé...

Time flies, sunday and nail art again. The theme for this week is "gala". This week, I´m inspired by a certain dress that you probably all have seen....  I used OPI Swimsuit..nailed ut as a base, and then used cling film instead of a sponge, while dotting on the other colors.

Från vänster till höger:

                       

OPI: Who the shreck are you?, OPI Swimsuit...nailed it, IsaDora Dazzling aqua, Orly Here comes trouble, Sally Hansen Emerald city, Revlon Apple-tini fizz.


                         

Har ni listat ut vilken klänning jag tänkt på?? Jo, Jennifer Lopez Grammy-gala-klänning från 2000.


Bild lånad från tcsstyling.com

13 kommentarer:

 1. Bra jobbat! Jag fattade faktiskt redan vid första bilden vilken klänningen var.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :-) Jag tänkte att antingen är det helt uppenbart, eller så fattar ingen, haha...

   Radera
 2. Jag tycker faktiskt inte att den klänningen är ful. Det skulle kanske passa bättre på en privat, lyxig strand än på Grammy Awards, men på en privat, lyxig strand skulle jag helt klart kunna bära den.

  SvaraRadera
 3. Oh my vilken klänning, fantastiskt tyg men skärningen??
  Jag hade inte sett den innan så jag fattade nada innan jag såg klänningsbilden :-)

  SvaraRadera
 4. Ser ut som en tunn tygbit att dra på över bikinin på stranden, huu. Men färgerna på nailarten matchade ju perfekt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ffa att HA nånting under, hehe...

   Radera
 5. Kan inte minnas att jag sett klänningen innan men matchningen var klockren:)

  SvaraRadera
 6. Snyggt som attan, plastfoliemetoden är min nya favorit när det kommer till nail art. Passade bättre på fingrarna än som klänning :P

  SvaraRadera
 7. Tror jag sett klänningen innan i någon tidning. Hursom var det en kul tolkning! :P Metoden du använt var också kul, blir sugen att testa själv :P

  SvaraRadera
 8. Coolt..men gladpack? Tell me more! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Målar ett lager som baslack, sen droppade jag på lack i olika färger, och därefter duttade med en bit ihopknölad gladpack :-)

   Radera
 9. Hehe, jag gissade på att det var J Lo's berömda klänning redan när jag läste din beskrivning. Manikyren blev fin tycker jag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe...ja, har man sett den en gång så ;-)

   Radera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!