fredag 21 september 2012

Depend - 313

Detta lack fyndade jag på GeKås i Ullared för 14:- Ett lagom pris på Depends minilack tycker jag. Detta tillhör kategorin svårfotade lack. Jag mumlade nåt igår om att "man kanske skulle köpa en ny kamera..." till mannen. Han blängde mest, så jag tror inte att han tyckte det var en bra idé. Iaf inte om syftet var att den ska kunna återge lila lack bättre. Kanske jag kan köpa en till mig själv i julklapp? Sista bilden, med blixt är den bild där färgen är mest lik verkligheten. 
Jag blev glad när jag hittade lacket, det har ju varit ganska hajpat, med sitt turkosa microglitter, så jag hade givit upp tanken på att hitta det faktiskt. Jag vet inte om jag tycker det är så fantastiskt, men det är ju ganska ovanligt, och inte likt nåt annat jag har. Jag har 3 lager på bilderna, och lacket torkar normalfort. Ok formula, och penseln kan jag varken säga bu eller bä om. Den är tja.. basic.

Betyg: 3/5


I bought this polish at GeKås in Ullared for 14: - A great price to pay for Depends minibottles I think. This is the category of "hard to catch with camera"-color. I mumbled something yesterday that "one might buy a new camera ..." to my husband. He glared most,  I don´t think he thought it was a good idea. Not if the purpose was to enable to reproduce blue/purple colors better. Maybe I can buy one for myself for Christmas? The last picture with the flash, is the pic where the color is most like real life.
I was happy when I found the polish, it's been pretty hyped, with its turquoise micro glitter, so I had given up the idea of ​​finding it actually. I do not know if I think it's that amazing, but it's pretty rare, and not like anything else I have. I have 3 layers in the pictures, and the polish dries normally fast. Ok formula and brush.

Rating: 3/5
8 kommentarer:

 1. Jaha....då måste jag visst till Gekås då.....
  Snyggt ;)

  SvaraRadera
 2. Jag älskar detta! Tycker färgen på skimret och den lila basen utgör en fantastisk kombo!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade hoppas på mer tror jag, därför blev jag lite besviken.. men det är väldigt fint!

   Radera
 3. Himmel och plättar vad jag också ville ha en ny kamera när jag skulle fotografera det där. Men snyggt är det. Så snyggt att det är snyyyyyyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, det är lustigt vilka behov som uppstår ;-)

   Radera
 4. Detta har jag och jag älskar det! Brukar tycka Depends lack är rätt tråkiga men detta och 308 har fångat mitt hjärta, önskar bara att flaskorna var större :/ Ska nog försöka hitta backups till det nästa gång man är och shoppar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är absolut ett av deras mer originella :-)

   Radera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!