fredag 9 januari 2015

ILNP - Supernova


Flakies har vi absolut sett förut, men inte i en såhär massiv upplaga och faktiskt inte så här snygga heller måste jag säga. Jag slog på stort och köpte hela kollektionen i julklapp till mig själv. Många är lika, men det är ändå roligt att ha en hel kollektion. Här har vi Supernova som skiftar  grönt, lila, magenta, och t o m guldbrons i extrema vinklar. Lättfotat? Hahaa... nä, inte för 5 öre... men jag försökte iaf ;-) Ett lager svart i botten, 2 lager Supernova. Hållbarheten är fantasiskt. Efter 4 dagar hade jag inte ens tip wear, men då åkte det av.

Betyg: 5/59 kommentarer:

 1. Snyggt, men jag är inte helt såld på flakie trenden även om jag faktiskt har haft ett på klorna större delen av veckan :)

  SvaraRadera
 2. Superfint. Jag kanske måste köpa dem ändå...

  SvaraRadera
 3. Oooooooooooooh. Så känner jag. Jag har hittills inte köpt ett enda, men det kommer garanterat bli av. Jag blev så avtänd att det var så himla många, flera som är snarlika. Hade jag haft ekonomin hade jag köpt alla också, men nu i "fattighetens/förnuftets(?)" tecken tänkte jag i alla fall till en början kanske köpa hälften. Tycker du fått till bilderna riktigt bra, spanat på lucy's stash swatcher, men jag stör mig en smula på att hon bara har ett lager på av varje lack och båda inläggen känns stressade och forcerade, de ger mig inte säkerhet i vad jag ska köpa alls. Supernova ser jag att jag vill ha när jag ser dina bilder.

  SvaraRadera
 4. Men jag ooooooooooorkar inte. Ligger på golvet och kvider av habegär.

  SvaraRadera
 5. Supernova står hemma hos mig och väntar på att få komma på mina tassar! Så jädra läckert! :-) Just nu har jag Brilliance på mig, det är verkligen inte illa, det heller.

  SvaraRadera
 6. Fantastiskt vackert! Så sugen på dessa, men vet inte om plånboken tillåter...

  SvaraRadera
 7. Jag har bara köpt tre hittills och det här var inte ett av dem. Men jag måste nog skaffa det! Fantastiskt fint!

  SvaraRadera
 8. Helt galet så vackert det är, förstår att du ville ha alla. Älskar flakies och hoppas på ett flakie år ;)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!