söndag 11 januari 2015

OPI - Red fingers and Mistletoes

Ett av få jullack jag köpte denna säsongen. Kollar man på flaskan så kan man lätt tro att det är ett fantastiskt lack med guldskimmer, men nej - på nageln blir det bara ett vanligt rött skimmerlack. Lite lurad kände jag mig allt. Men visst, fint är det - lika fint som i flaskan - absolut inte. 

Betyg: 3/5

7 kommentarer:

 1. Tråkigt när skimret försvinner sådär! Upplevde lite samma sak med The Spy Who Loved Me från Skyfall-kollektionen för ett par år sedan - starkt guldigt skimmer i flaskan men inte alls samma sak på nageln. Red Fingers & Mistletoes ser ju ändå fint ut på dina naglar, men det är ju såklart trist när det inte blir som man förväntar sig.

  SvaraRadera
 2. Tycker det ser riktigt fint ut ändå :)

  SvaraRadera
 3. OPI - Red fingers and Mistletoes lacket som är värd betyget 5/5 är väl ändå betydligt snyggare än ILNP - Supernova som snarare är värd betyget 1/5.
  Men smaken är som baken och tur är väl det :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja och det är ju jag som sätter betyg på lacken jag visar....

   Radera
 4. Puh, tur att jag inte köpte det då! Just det orangea skimmret var det som gjorde mig sugen, men plånboken sa nej och ja jag hade nog blivit besviken. Som rött skimmer var det dock ändå snyggt =)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!