onsdag 7 november 2012

Color Club - Daisy does it

Gula lack är i princip alltid svårburna tycker jag, t o m  på sommaren när man är nåt som i bästa fall kan kallas brun. Detta är inget undantag. Jag trivdes inte i det så värst bra. Färgen är dock jättefin, som en sur citronig drink med iskross i. Typ. Och lite glitter. Lacket kommer från Color Clubs sommarkollektion Take Wing som innehåller ett av mina favoritgröna: Fly with me. En annars ganska genomsnittlig kollektion, i mitt tycke. Inte hunnit beta av alla än.... Svårt att betygsätta detta, en underbar gul sur färg, men som passar bättre på godis än på nagellack. 
På bilderna har jag 3 lager, och fortfarande lite vnl. Lacket skulle tjäna på underkläder, och det vet jag ju mycket väl, eftersom en bloggkollega bloggade detta lack för inte så länge sen. Glömsk som jag är har jag glömt vem ;-)

Betyg: 3/5

I think yellow polish is always hard to feel comfy in. Even in the summer when I´m a bit tanned.... This is a nice yellow, but I think the color looks better as a drink or sour candy of some kind. Or on someone elses nails.... Hard to rate, when you love the color, just not on my own nails...

Rating: 3/5
3 kommentarer:

  1. Det är knepigt med gula lack, men det här var riktigt trevligt.

    SvaraRadera
  2. Jag har svårt för gula lack efter som de får mina fingrar att se ut som jag rökt i 35 år. De blir lite gulvita, nikotinfingrar liksom. Jag som aldrig ens rört en cigarett i hela mitt liv. Men det här ser riktigt fint ut.

    SvaraRadera
  3. Härliga bilder på ett härligt lack!

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!