tisdag 13 november 2012

Essie - Stroke of Brilliance

Bered er på bildspam kära läsare. SoB är så vansinnigt fint att jag inte kunde sluta stirra på mina naglar. En svagt blåfärgad bas, med isblått glitter i 3 storlekar och lagom tätpackad. Helt problemfritt att applicera och på bilderna har jag 2 lager. Vill man ha det helt spegelblankt får man nog smiska dit 2 lager överlack, jag nöjde mig med ett tjockt lager Seche vite. Slutbabblat - nu kör vi bildspam deluxe.

Betyg. 5/5

Get ready for lots of pics today. SoB is gorgeous and I couldn´t stop staring at my nails. Ice blue glitter in 3 sizes. Easy to apply and I wear 2 layers. If you want at totally smooth surface, apply 2 coats of Seche vite. I was satisfied with one though. ´Nuf said. Lets go crazy:

Rating: 5/5

11 kommentarer:

 1. Det är verkligen jättefint. Jag har velat ha det här ett tag, men varit osäker på det. Nu undrar jag varför. Det här måste jag skaffa.

  SvaraRadera
 2. Du har rätt, det är görsnyggt. Det här åker upp på önskelistan.

  SvaraRadera
 3. Jag undrar vad jag gör för fel med mitt Seche Vite. Har förstått att det kan "krympa lacket", vilket är under all kritik enligt mig då, perfektionist när det kommer till sånt, men sista gångerna har lacken suttit riktigt dåligt. Olika märken, Isadora, Opi, Chanel bl a. Finns det nåt svar på detta om jag gör nåt fel?

  Fint glitter :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som av en händelse så pratar Cactus om Seche vite idag: http://www.cactusnailpolish.com/2012/11/hur-seche-vite-funkar.html

   Jag har faktiskt inte nån aning om varför det sitter illa :-(

   Radera
  2. Jag ska genast läsa hos Cactus :-)

   Radera
 4. Hm, jag har haft det i varukorgen ett par dagar nu men tog precis bort det. Nu la jag dit det igen, haha!

  SvaraRadera
 5. Vad vackert!!
  Är osäker på om jag ska skaffa det själv, men det är verkligen jättefint!!

  SvaraRadera
 6. Snyggt! Inte visste jag att essie hade blingiga glitterlack. För mig är de dyra råsanyanser som jag inte bryr mig så mycket om. Men kanske är lite väl elakt tänkt för det här var jättefint, speciellt med dina fantastisk fina och långa naglar! :D

  SvaraRadera
 7. Coolt! Inte så typiskt Essie heller, vilket gör det extra roligt.

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!