tisdag 14 januari 2014

Frukost, frunch, brunch, lunch.....

Jag älskar kesoplättar! Älskar!! Antingen såhär, eller med bär och grädde.

Stavmixa ihop en liten burk Keso, 2 ägg och 1 msk fiberhusk. Låt vila en liten stund, medan smöret smälter i stekpannan. Stek på medelvärme tills undersidan blivit gyllenbrun. Vänd, platta till och stek tills ytan är krispig och brun. Nomnomnom! Jag tröttnar aldrig!


4 kommentarer:

  1. Riktigt sugen på att prova detta snart!!

    SvaraRadera
  2. Mmmm det är underbart!!! När kropp och knopp är mer i balans igen så ska jag äta detta igen, sålänge får det bli mejerifritt....

    SvaraRadera
  3. Ja det är gott! Har du nåt bra tips på vad jag kan äta med istället för skinkan? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. räkor, caviar, creme fraiche
      hallon och grädde
      creme fraiche blandat med kanel & kardemumma
      vilket favoritpålägg som helst, istället för macka med pålägg.

      Radera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!