Jag älskar kesoplättar! Älskar!! Antingen såhär, eller med bär och grädde.
Stavmixa ihop en liten burk Keso, 2 ägg och 1 msk fiberhusk. Låt vila en liten stund, medan smöret smälter i stekpannan. Stek på medelvärme tills undersidan blivit gyllenbrun. Vänd, platta till och stek tills ytan är krispig och brun. Nomnomnom! Jag tröttnar aldrig!
Riktigt sugen på att prova detta snart!!
SvaraRaderaMmmm det är underbart!!! När kropp och knopp är mer i balans igen så ska jag äta detta igen, sålänge får det bli mejerifritt....
SvaraRaderaJa det är gott! Har du nåt bra tips på vad jag kan äta med istället för skinkan? :)
SvaraRaderaräkor, caviar, creme fraiche
Raderahallon och grädde
creme fraiche blandat med kanel & kardemumma
vilket favoritpålägg som helst, istället för macka med pålägg.