lördag 2 februari 2013

Nordic Cap / Star Nails - Svart

Ett svart onecoater är ett måste i varje lackgarderob. Länge hade jag China Glaze Liquid leather, men mina flaskor av det har alltid krävt 2 lager. Vem hade trott att ett 10:-lack från Hemköp i mitt kvarter skulle bli det ultimata svarta lacket. Här har jag ett lager, utan överlack. Det blir inte superglossigt, men ändå såpass blankt att kameran speglar sig. Och naturligtvis passar det ypperligt som bas till nail art. Och som av en händelse, så är det Nail Art Sunday imorgon ;-) Välkomna då!

Betyg: 5/5 (som ett svart underklädeslack)

The perfect black one coater  - and it costs SEK10 att my lokal grocery store. Thats about $1.40. And the formula is great. It´s not superglossy, but it´s perfect to use as a base for nail art.

Rating: 5/5 (as a black base coat)

7 kommentarer:

 1. När jag kommer över en flaska ska det här testas. Som jag skrev häromdagen på min blogg så är jag ständigt på jakt efter det perfekta svarta lacket :)

  SvaraRadera
 2. Snyggt! Och dina naglar är ju så väldigt snygga! =)
  Det är verkligen inte lätt att finna bra svarta och vita lack :/

  SvaraRadera
 3. Den fungerar perfekt som stampinglack också =)

  SvaraRadera
 4. Härligt att ett sånt billigt lack är så bra. Perfekt som underkläder som du skriver. :-)

  SvaraRadera
 5. Liquid Leather kräver minst tre lager för mig men den är min svarta favorit eftersom den är en så härlig jelly. Mitt svarta opaka favoritlack är inte ett tiokronorslack. Önskar det vore det. Måste alltså prova det här om jag hittar det.

  SvaraRadera
 6. Jag ÄLSKAR detta lac.. Har 6!! flaskor på väg till mig.. och 2 av den vita för att testa om det är lika bra... =)

  SvaraRadera
 7. Detta svarta från Nordic Cap försöker jag göra reklam för så snart jag hör någon som är på jakt efter ett bra täckande svart krämlack. Hittade det i sommras på MAXI, köpte en flaska, testade, åkte tillbaka och köpte fem till. Underbart effektivt svart lack:)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!