fredag 7 februari 2014

Polish me silly - toe-tally cosmic

Nja. Låt er inte lura av bilderna. Effekten syns bara om en tokletar i vissa ljus. Till vardags ser det ut som ett vanligt olivgrönt skimmerlack. Fint förvisso, men inte duokromt! Tre lager blev det, bra formula - men jag gissar att det kanske skulle bli bättre om en la det ovanpå ett svart krämlack. För som duokromt impar det inte på egen hand, alls. Har du provat nåt av Polish me sillys duokroma lack?

Betyg: 3/5

3 kommentarer:

  1. Det är ju väldigt fint om det betedde sig som på vissa av bilderna hela tiden, men när man köper ett duochromt lack så vill man ju ha det duochromt.. grönt shimmer är ju tokfint men förstår besvikelsen, då hade man ju kunnat köpa ett grönt shimmer.

    SvaraRadera
  2. Det ser jättefint ut på dina bilder, men det finns ju lack som alltid har sådana skiftningar som det här har på bilderna (ILNP Mutagen t ex), de är lite roligare än lack där man måste locka fram skiftningarna med exakt rätt ljus.

    SvaraRadera
  3. Det ser ju himla fint ut på dina bilder!

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!