onsdag 9 april 2014

Deborah Lippmann - Mermaid´s dream


Står ni ut med gamla klassiker. Jag swatchar aldrig, utan de lack jag visar, de använder jag minst en dag. Jag sätter mig aldrig och fotar 10 lack åt gången.. Så det kommer att bli återanvändning här i bloggen då och då. När detta kom var den en riktig hajp kring lacket, kanske med all rätt... Microguldglitter som knappt syns och blått smått och havsgrönt... Ja, jag gillar det fortfarande. Tre tunna lager.

Betyg: 4/5


10 kommentarer:

 1. Nog tycker jag att det lacket förtjänar lite hype ;) Det är ju himla snyggt!

  SvaraRadera
 2. Jag tillhör dessvärre en av dom som inte förstår hypen. Men jag har iofs inte testat min flarra än ;)

  SvaraRadera
 3. Snyggt men är nog inte min kopp te tyvärr

  SvaraRadera
 4. Det är verkligen fint! Så fint att jag har köpt fler från Mermaids-kollektionen. Står otestade dock.

  Jag swatchar heller aldrig lack på löpande band. Jag vill bära ett lack iaf en dag innan jag tar bort. Det finns undantag då en manikyr gått helt åt skogen men annars får lacken sitta på en dag eller två. :)

  SvaraRadera
 5. Jättevackert!
  Jag swatchar alla "fula" lack, såna som jag inte tror jag skulle trivas i men kanske vill visa ändå. Däremot vackra lack bär jag en längre tid.

  SvaraRadera
 6. Det här gillade jag. Snyggt! Nästan lite "foil"-känsla eller är jag helt ute och cyklar? :)

  SvaraRadera
 7. Snyggt men inget jag känner att jag måste ha och det e tur att det även känns så i bland ;)

  SvaraRadera
 8. Jag älskar att se gamla klassiker, det är roligt som omväxling. Mermaid's Dream är ett av få DL-lack jag har och jag tycker mycket om det.

  SvaraRadera
 9. Alltså jag är så kluven till detta lacket, gillar det mycket varje gång jag ser det på någon annan men gillade det inte alls lika mycket på mig själv. Knepigt det där ibland.

  SvaraRadera
 10. Jag swatchar en del, men mindre och mindre faktiskt. Tycker helt enkelt inte det är speciellt kul och jag tycker inte att jag riktigt kan säga om jag gillar lacket eller inte om jag inte burit det ett tag.

  För övrigt så älskar jag också att se gamla klassiker. Det kommer så mycket nytt hela tiden att dom andra liksom glöms bort fastän dom kanske egentligen är finare.

  Just det här är jag dock ingen stor fan av.

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!