måndag 4 augusti 2014

Ciaté - Morning dew

För ett tag sen hade H&M fått in ett gäng Ciaté för 49:- st. Jag och en kompis hade turen att hitta lådan med lack på H&M Kungsmässan i Kungsbacka. Folk passerade som om ingenting speciellt låg i fyndlådan. Those crazy people! Hallå! Ciaté för 49:- liksom. På H&M! Nåja, de arma stackarna förstod inte bättre. Jag köpte på mig 6 stycken. Formulan är helt perfekt och bra pensel är det också. Gråblå bas och rosa&blått skimmer som inte syns så mycket på bild som irl. Diskret och vilsamt och jag gillar det :-)

Betyg: 4/58 kommentarer:

 1. I KNOW! Alla bara gick förbi korgen som om det inte vore lyx!

  SvaraRadera
 2. Supersnyggt! Jag hittade en sådan där korg på Nova Lund också, vad är det för fel på folk?

  SvaraRadera
 3. Jädrar vilken snygg! Gå förbi? Folk kan ju inte haft fyndradarn inkopplad, eller så förstod de bara inte vad de missade. Stackarna.

  SvaraRadera
 4. Åh vad fint! Hittade en sån reakorg på mitt H&M också, men de hade bara 2-3 färger och de var så tråkiga så jag köpte ingenting :(

  SvaraRadera
 5. Jag hittade sånt lack på H&M i Lund också - riktigt snajdigt. Hade dock bråttom så tog bara de två som direkt talade till mig. =)

  SvaraRadera
 6. Verkligen fint :)
  Många människor missar rea lådor med just nagellack.. Jaja, alla kan vi inte vara lika galna som vi är :D

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!