torsdag 3 oktober 2013

China Glaze - Stella

Ett riktigt klassiskt höstlack från China Glaze. Det har ju några år på nacken, men det är inte mindre snyggt för det. Glödande i solen och riktigt snyggt. Som en liten bonus bjuder jag på min plåstrade tumme. Så kan det gå när man ska demonstrera att man faktiskt äger en varningstriangel när man är på bilbesiktingen. Jag slet lite i en ratt, och slant så skinnet i nagelfästet lossnade. Aje. Som fasen.... Men med lite Idominsalva så löste det sig. Men AJ!!
Lacket då? Ja det är toppen på alla vis, inte bara färgmässigt :-) Tre lager blev det. 

Betyg: 4/5

A classic China Glaze! It´s not brand new, quite the opposite, but it´s really nice. It glows in the sun and I really like it. Three layers in the pics.

Rating: 4/5


11 kommentarer:

 1. Väldigt tjusigt, och lite vampigt! Hur kan jag ha missat den?

  SvaraRadera
 2. Supersnyggt och nu har jag bestämt mig för vad jag ska lacka med i dag! Mörk vamp av något slag får följa med till Mallis :)

  SvaraRadera
 3. Den kollektionen är så fin och ändå äger jag bara några få från den. Älskar Stella. Superfina bilder. Dessutom kom jag på att det var längesen jag visade China Glaze på bloggen.

  SvaraRadera
 4. Helt underbart! CG vet hur man gör vamp-lack.

  SvaraRadera
 5. Aj, stackars tummen! Stella är verkligen underbar, en av de snyggaste lila jag äger!

  SvaraRadera
 6. Väldigt fina bilder. Mitt ligger otestat sen något år tillbaka men oj vad jag blir sugen på att testa nu!

  SvaraRadera
 7. Det här lacket är verkligen en skönhet! Retro Diva och Rodeo Diva hör till mina favorithöstkollektioner, skulle vilja ha fler lack från dem...

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!