tisdag 8 oktober 2013

Hungry Asian - Strawberry

Hungry Asian - Strawberry är verkligen inte så dumt. Här har jag två tunna lager ovan på ett lager China Glaze Hey Sailor, jag tror att underkläder behövs om man inte vill slösa på sin miniflaska alltför mycket.
Jag gillar det absolut, men några mer svara korn hade inte skadat, det blir lite liten effekt. På håll syns det nästan inte alls, och har man otur så misstar nån det för att man målat naglarna vid öppna spisen och fått aska i lacket. Vad tycker ni? Är det för lite effekt så det bara ser mysko ut? Eller gillar ni?

Betyg: 3/5

Two thin layers on CG Hey Sailor. Nice polish, but not that much effect.  Do you like it or does it just look funny? 

Rating: 3/5
6 kommentarer:

 1. Kanske lite askvarning, men samtidigt så känns det väldigt mycket som jordgubbssoppa (mixade jordgubbar typ) som jag fick när jag var liten och älskade.

  SvaraRadera
 2. Jag gillar det, det är jordgubbsfeeling. Jag visar ett liknande lack idag, men svarta glittren på mitt går inte att undvika! ;)

  SvaraRadera
 3. Jag tycker det är alldeles lagom svarta pluttar. Och att jag har det här stående otestat sen länge kan jag då rakt inte begripa!

  SvaraRadera
 4. Så jäkla snygg!!!
  Jag har inte många lemmings men detta är nummer ett!! :-)
  Tycker det är lagom med det svarta, ser verkligen ut som jordgubbar.

  SvaraRadera
 5. Jag tycker det ser helt FANTASTISKT ut! Galet snyggt verkligen!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!