måndag 7 oktober 2013

H&M - Blue metal

Idag är det måndag, och i vanlig ordning är den blå, och det är allra bästa och sötaste Tove som man ska besöka om man vill titta på andra blå snyggingar (kanske en och annan fuling också, men blå lack är oftast fina i mitt tycke).
Här visar jag det alldeles alldeles underbara matta metalliclacket Blue metal från H&M. Tänk att de kan kreera såna här snygga skapelser. Men denna inkonsekvens med flaskorna! Gah! Tre tunna lager har jag här och shit pommes frites vad det torkar långsamt... Seche vite är ju liksom inte riktigt gångbart här... och matta överlack torkar ju ännu långsammare än lacket för sig själv. Hur som - det är urfint och jag älskar det! Det är så mycket jag!

Betyg: 5/5

Monday and a blue one. Visit Tove for more blue manis. I totally love this matte metallic from H&M. It dries very slowly. Very! But worth waiting for. It´s gorgeous, and so much me! 

Rating: 5/5
9 kommentarer:

 1. Jättefint! Jag har Purple Metal men behöver nog det här också.

  SvaraRadera
 2. Otroligt snyggt!!! Ett sånt lack måste jag införskaffa genast, helst igår ;) Det är kul att följa din blogg med alla lack & snygga foton :) Med vänlig hälsning Carina

  SvaraRadera
 3. Jag har hållit i flaskan men avvaktat. Nu vet jag att jag ska inhandla. Superfin finish.

  SvaraRadera
 4. Har det lila, men som du säger torkar det ju så enormt långsamt. :( Jag väntade länge sist jag målade, men ändå hade det inte torkat utan det blev märken i det, så jag fick ta bort det. Har inte försökt igen efter det. :(

  SvaraRadera
 5. Verkligen vackert! Tycker H&M har lyckats superbra här, kanske måste jag köpa mig en flaska ändå...

  SvaraRadera
 6. Väldigt vackert! Men jag håller med om flaskorna, förstår inte varför de inte bara kan hålla sig till en form.

  SvaraRadera
 7. Gaaah, jag stod ju och höll i det här idag.. Varför hängde jag tillbaka det? Varför? Varför? VARFÖR?! Så jäkla snyggt ju!

  SvaraRadera
 8. Det här var ju helt otroligt snyggt! Måste försöka få tag på detta.

  SvaraRadera
 9. Jag vill ha det häääääääääääääär!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!