lördag 12 november 2011

I´m back !!

Ja, det var ett tag sen jag uppdaterade. Det beror inte på att jag slutat lacka naglarna, nänä - det sker inte förrän det är dags att lämna in. Utan lack - inget liv. Jag har en hel massa foton på lager, men vi börjar med ett lack som ser så gott ut att man vill äta upp det:


Det orangea är ett China Glaze från sommarens kollektion Island Escape. Färgen heter Papaya punch och finns fortfarande att köpa har jag sett. Glitterlacket är ett OPI och heter Crown Me Already och är från Miss Universe-kollektionen. Den har jag inte sett i Sverige, än  - men det kanske kommer. Fattar inte att Sverige ska vara så sena med alla lack. Känns som på 90-talet med biofilmer, de kom till Sverige ½-1 år efter USA. Nåja, jag gillar färgen, och kommer garanterat att använda den i marblingar framöver. Glittret är blaffigt med stora bitar i. Svårt att få bort är bara förnamnet.... Men det var det värt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!