tisdag 11 oktober 2011

Ett fantastiskt DS-lack

Ja, det kan låta en smula tjatigt. Men OPI´s DS-lack kostar 265:- i Sverige. För ETT lack. Det är sjukt sjukt sjukt. Faktiskt. På nätet: ca $6-8 beroende på var... men det är fortfarande en enorm skillnad. Skulle vilja säga att det är ett RÅN mot svenska konsumenter att smiska upp priset så! Denna cerise-lila-rosa skimrande nyans heter Extravagance iaf, och jag älskar den. Jag vet inte vad DS står för i detta sammanhanget. Jag gissar på Diamond Sparkle, men jag har ingen aning, så jag ska kolla här.

4 kommentarer:

 1. Visst är det SJUKT dyrt? Blir nästan lite arg när jag tänker på hur marknaden funkar ibland.

  DS står för Designer Series :)

  SvaraRadera
 2. Hej på dig.
  Tänkte be dig om ett råd. Jag ska testa watermarbling för första gången men jag läste i något av dina inlägg att inte alla märken passar att använda till det.
  Är det några speciella märken du avråder i från när det gäller watermarbling?

  SvaraRadera
 3. Hej igen Linda.
  Idag testade jag att marbla och det gick åt skogen fullständigt, haha. Jag vet inte vad jag gjorde för fel dock. Lacken ville inte sprida ut sig när jag droppade i dem i vattnet.
  Den första droppen spred ut sig men de andra lade sig i mitten så hur många droppar jag sedan än la i så blev det bara tjockare och tjockare så när jag doppade nageln sedan så fick jag ett ASTJOCKT lager med kladd, det var allt.

  Var jättesvårt att dra mönster med i den pyttecirkel som blev.

  Vet du varför det blev så?

  Jag använde 4 lack, 3 från depend och 1 "Nana nail color" någon billig skit. Testade att byta den mot en annan men samma resultat. Nana spred ut sig fint dock då det var den droppen jag började med varje gång.

  Tips?

  SvaraRadera
 4. Hej igen Linda.
  Jag testade igen senare på kvällen och då gick det bra. Jag tror att vattnet var aningen för varmt första gången och att ett av lacken var för tjockt.
  Jag fick ett tips också av en annan att man kan ha i lite remover i vattnet så funkar alla lack att marbla med. Jag vet inte om det var det som hjälpte eller inte men det blev iallafall bra andra gången.
  Jag lade en bild på bloggen om du kollar här:

  http://bondmoran.nu/?p=1584

  Det är långt ifrån perfekt men för att vara första gången tyckte jag att det blev bra. Jag var lite lat dock och doppade alla fingrarna på ena handen samtidigt för att testa om det gick. Och det gjorde det... haha. Men nästa gång doppar jag nog två åt gången för att kunna välja mönster bättre.

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!