söndag 26 februari 2012

Satan också att watermarbling tar närmare en timme att fixa...

 Jag har inte watermarblat på länge. Man måste verkligen vara inspirerad för det tar ju närmare en timme, och är ett jäkla meck, även om resultatet ofta blir alldeles fab.... Nu när jag tömde kameran så var den tyvärr bara full med alldeles vanliga naglar... Det får ni hålla tillgodo med så länge.
Detta är en fantastiskt snygg rödorange färg från China Glaze som heter Hey Sailor. Ovanpå är det ett vanligt överlack från OPI DS-serie. Enda nackdelen med krämlack (alltså utan nåt glitter alls i) är att man måste vara supernoga.. Man kan inte sitta i soffan och kolla på Californication samtidigt... Minsta lilla miniflock eller dammkorn syns i. Skulle det hända, så får man rädda situationen med ett överlack med glitter i. Alla halvlyckade lackningars räddning. ALLT (nästan) går att dölja med glitterlack. Ju större glitterflagor, desto bättre.


Så efter nån dag när ens perfekta Hollywoodröda naglar blivit aningen mindre glammiga, så drar vi på lite glitter, också det från China Glaze. Jag ber om ursäkt att bilderna är tagna i lite olika ljus. Det är dock samma röda under glittret.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!