lördag 16 november 2013

Accessorize - Butterfly

Detta har jag fått i födelsedagspresent! Vem kunde ana att Accessorize hade så här underbara lack? Inte jag! Visste ni? Vit jelly med perfekt formula och rött och svart glitter. Ungefär hur fint som helst. Tre lager har jag på bilderna, och jag verkligen älskar detta lacket. Det är platta glitter, så det räcker med ett lager Seche vite.

Betyg: 5/5

I got this for my b-day, who knew about the great polishes from Accessorize? I didn´t! Perfekt white jelly, and black and red glutter. Three layers in the pics, and one layer of Seche vite is enough.

Rating: 5/57 kommentarer:

 1. Riktigt, riktigt snyggt! Fin födelsedagspresent :)

  SvaraRadera
 2. Åååh det här lacket skulle vara perfekt på temafesten jag ska på ikväll! Jätteläckert!

  SvaraRadera
 3. Supersnyggt! W7 har ju också ett sånt här lack som heter Lava Flow som verkligen är toppen, en av mina favoriter. Nails Inc har väl något halvliknande också :D

  SvaraRadera
 4. Jag har precis nominerat dig till en award. Hoppas du inte har fått den förut och som vanligt är det inget tvång att göra alla delar. :)

  SvaraRadera
 5. Snyggt, känns nästan lite juligt. Verkar som jag tycker det om nästan alla lack just nu, kan det vara så att jag längtar till jul kanske?;)

  SvaraRadera
 6. Vad kul att du gillar det såpass mycket! :) Ser jättefint ut på dina naglar

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!