torsdag 21 november 2013

Darling Diva - Darling Nikki

Jag gillar Prince och köpte nog lacket mest för namnet om jag ska vara vara ärlig, men det var snyggare än jag trodde. Svarta cirkelglitter och hologlitter i ljuslila jellybas. Otippad fint, nästan på gränsen till lite fulsnyggt. Tre lager blev det, och formulan var faktiskt helt ok. Tycker att DD har varierat lite på sistone, men detta var ovanligt lättjobbat.

Betyg: 4/5

I like Prince, and I bought the polish much because of the name.. But I like it more than I thought. The formula was ok, better than many other DD´s lately. Three layers.

Rating: 4/5


4 kommentarer:

 1. Snyygt :) Jag var nära på att köpa detta men skippade det.

  SvaraRadera
 2. Tycker det var riktigt coolt och snyggt

  SvaraRadera
 3. Älskar Prince, men har inte skaffat något av lacken från den här kollektionen. Dumt! Det här faller jag dock inte för, den lila nyansen känns lite för blaskig.

  SvaraRadera
 4. Tror att Anne satte fingret på det för min del. Jag gillar och gillar inte och jag tror att mitt problem är att basen känns lite urvattnad/blaskig/vek/what ever.. Men kan tänka mig att jag hade älskat det här över ett lite mörkare lila lack.. Diggar faktiskt de svarta glittren i dock, ovanligt nog.. =D

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!