lördag 25 januari 2014

Bra start på helgen!

Kesoplättar, hallon,och vispgrädde. Underbar start på helgen! Helgen kommer att innehålla städning, tvätt, shopping, pluggande, filmfrossa och förhoppningsvis lite välbehövlig vila. Vad gör ni i helgen?

5 kommentarer:

 1. Mmm, kesoplättar. Jag hade några färdiga kesoplättar i kylskåpet så jag slängde på lite makrill i tomatsås, paprika, lök och ost och körde i ugnen. Yummy. Idag blir det vila, vila och nödvändig omlackning. Har det fulaste lacket man kan tänka sig på naglarna nu. Kanske bloggar om det idag. *rys*

  SvaraRadera
 2. Ingenting! Eller iallafall sånt som inte tar så mycket energi, som lackning, äter mat, umgås med familj och vänner, tittar på vinterstudion och annat mysigt!

  SvaraRadera
 3. Jag provade de där keso-plättarna efter du lagt upp recept nyligen. En riktig hit får jag säga. Helgen innehåller alldeles för mycket, jobb (det finns både fördelar och nackdelar med "förmånen" att kunna jobba varsomhelst närsomhelst), städning, tvätt, lacka naglar, handla, ordna kalas, ordna en del andra praktiska grejer, planera husbygge och företagande. Vila får väl bli i nästa liv.

  SvaraRadera
 4. Men fresterska där! ;) Kan du inte länka receptet? Letade men hittade inte.. :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. 2 ägg, 1 liten paket keso, 1,5 msk fiberhusk. Stavmixa, låt vila en stund, och stek sen länge på medelvärme.

   Radera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!