söndag 5 januari 2014

Nail Art Sunday - Resa

Temat är resa, och det var minsann knepigt. Nail art ska ju helst vara nåt jag kan tänka mig att visa mig utomhus i... Så vad är detta då? Jag älskar att köra bil. Det finns inget så avkopplande som en tom E6a en sommarkväll genom Halland (det är 120 där ;-) Så detta är helt enkelt min röda räser med asfaltstänk ;-) Jaja, det är väldigt abstrakt, men det bjuder jag på.

Jag passade på att beta av ett av OPIs jullack också, och det var vanlig OPI-kvalitet på det. Vanligt standardröd har vi sett förut, men det är ju alltid classy och snyggt. Prickarna är gjorda med Nordic Cap.


16 kommentarer:

 1. Riktigt läckert! Den röda färgen ser ut att vara den perfekta jul röda. Och prickarna påminner mig om ladybugs. Vad de nu heter på svenska, ja juste nyckelpigor! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja det blev nyckelpigor av det också!

   Radera
 2. Snyggt! Abstrakta idéer är också kul. :D Tänkte också lite på nyckelpiga, men vad spelar det för roll? En nyckelpiga reser ju från blomma till blomma.. höhö.. ;) Det som är det roliga med abstrakt man kan tolka in det precis som man vill :)

  SvaraRadera
 3. Så snyggt! Prickarna är ju helt perfekt :O Jag gjorde också en väldigt egen tolkning :P

  SvaraRadera
 4. Helt underbar tolkning! Älskar både färgerna och mönstret som du använt :) Min resa är faktiskt med lite samma innebörd som din ;)

  SvaraRadera
 5. Älskar denna manikyren. Riktigt härlig. Måste göra prickar snart, känner jag.

  SvaraRadera
 6. Riktigt snyggt! Svart och rött blir aldrig fel tillsammans.

  SvaraRadera
 7. Ha ha, man skulle lätt kunna tro att du gillar prickar;) Gillar tolkning men inte asfaltsstänk på bilen, är så svåra att tvätta bort:(

  SvaraRadera
  Svar
  1. I looove prickar ;-) Nä, fy för stänk!

   Radera
 8. Nyckelpigor :) jätte fint

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!