torsdag 29 augusti 2013

Darling Diva - Erotic city

Första lagret var så blaskigt att jag tog av det, och la två lager ovanpå mörkblått. Det skulle jag inte gjort, för det blev ganska platt och fick inte alls det djup som jag gissade. Nåja, visst vill ni väl se lite halvmisslyckade grejer också? Jag må vara perfektionist, även om inte allt blir perfekt som jag gör ;-) Ska testa det på egen hand också, och bygga upp flera lager.... En annan dag ;-) Så nån betygsättning blir det inte idag...


First layer was so sheer that I removed it, and did a layering over a dark blue creme. Not a good idea. At all... oh well, not everything can be perfect... I will try this on it´s own, another day... No rating this time ;-)
7 kommentarer:

 1. Ett lack med potential. Det ser jättefint ut!

  SvaraRadera
 2. Ja, det ligger i min köpkorg för framtiden. Jag tror man får ha tålamod med 3-4 lager helt enkelt.

  SvaraRadera
 3. Jag la det också över en mörkblå bas. Får testa det på egen hand nästa gång. Måste bara samla på mig lite tålamod tills dess!

  SvaraRadera
 4. Nog har det potential.. Det kan vara knepigt med vissa lack dock, på vissa lack ser första lagret genomskinligt ut nästan men vips så är det som att lager två gör hur mycket som helst och sen på tredje så täckte det. Med tur kan det ju vara så här också. :)

  SvaraRadera
 5. Jag tycker att det är fint så här också, men fyra tunna lager för sig själv lär se annorlunda ut :)

  SvaraRadera
 6. Jag tycker du ser ut att ha fått till rätt bra djup ändå. Snyggt!

  SvaraRadera
 7. Jag tycker Erotic City ser urtjusigt ut och efter att ha sett dina bilder vill jag ha det ännu mer. Nästa gång DD har en rabattkod kanske :)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!