måndag 19 augusti 2013

Nubar 2010

Blå måndag hos Tove och  jag fuskar lite med en layering ;-) 
Ett klassiskt Nubar får man väl nästan säga att 2010 är. Jag har visat det förut, men detta är ett sånt lack som jag återvänder till lite då och då. Jag trodde att det forfarande var lätthittat, men tydligen inte. På Ebay finns i skrivande stund ett par stycken på runt 15 dollar. Det finns dock många liknande, om man är sugen. Här visar jag det ovanpå OPI Eurso euro, men det är snyggt ovanpå de flesta mörka lack. Ett flödigt lager räcker för lagom effekt. Flakesen skiftar i rött, oragnge, guld och grönt. Det gröna var inte så villigt att fotas, men en sista suddig bild, fångade även den gröna effekten, så bortse från suddigheten.

Betyg: 4/5

A classical Nubar, I think. I´ve shown this before, but this is a polish I return to from time to time. It´s still available on Ebay, but not that easy to find anymore. One layers is enough (here seen on OPI Eurso euro). The green was hard to catch... the only pic that´s showing it, was blurry... sorry about that ;-)

Rating: 4/56 kommentarer:

 1. Snyggt! En nyhet för mig faktiskt, måste kika närmare på 2010 :)

  SvaraRadera
 2. Snyggt! Ser ut att kunna lyfta vilket lack som helst. Ja så länge det är en någorlunda mörk nyans då. ;)

  SvaraRadera
 3. 2010 är så snyggt! Jag kommer ihåg när det kom och man knappt hade sett duokroma flakies förut. Jag blev så otroligt kär i det! Nu är det inte lika unikt, men fortfarande grymt snyggt!

  SvaraRadera
 4. Flakes kan vara riktigt snyggt! :P

  SvaraRadera
 5. Superfint! Flakes är alltid trevligt. :-) Måste länka om, trodde det var du som skulle hålla i blå måndag i dag. :-)

  SvaraRadera
 6. Väldigt snyggt, tycker flakes blir bara bättre och bättre för min del :)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!