lördag 10 augusti 2013

Oopsie Daisies - Electric Lemonade

Oj så röda fingrar jag fick av detta lacket då ;-) Bortse från det och kolla på lacket istället är mitt tips. Klar bas och neonhexagoner samt miniglitter i blå neon. Så mycket somrigare än så här blir det inte! Ett lager räcker för att få lagom effekt. Här visar jag det över ljusgult, för maximal sommarkänsla, men jag gissar att det är minst lika snyggt över svart. Formulan är felfri, men vill man ha en helt blank yta, så behövs minst 2 lager Seche vite.

Betyg: 4/5

Hm, red fingers! Please concentrate on the polish instead ;-) Clear base with neon hexagons and mini glitter in blue neon. Summer in a bottle! Here I show it over yellow, but I´m sure it would look gorgeous over black aswell. Great formula and one layer is all you need.

Rating: 4/5








6 kommentarer:

 1. Dreggel, dreggel och sa jag dreggel? :)

  SvaraRadera
 2. Vilket roligt lack. Kan inte bli annat än glad när jag tittar på dina bilder. :D

  SvaraRadera
 3. Det här lacket är bara helt underbart. Kan säga att det är en riktig hit över svart! Kul dock att se det över gult här. Glad att jag har den. :P

  SvaraRadera
 4. Jag älskar det lacket! Så roligt!

  SvaraRadera
 5. Vilket härligt glitter, jag älskar de pigga och glada färgerna!

  SvaraRadera
 6. så kul mot den gula bakgrunden!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!