lördag 31 augusti 2013

OPI - Peace & Love & OPI

Jag som inte alls är så förtjust i sandlack måste nog säga att detta är nr ett i OPIs höstkollektion San Fransisco. Perfekta egenskaper, och jag älskar ju OPIs pensel. Två flödiga lager blev det. Härlig duokrom effekt i dämpad lila och blågrå. Mycket tjusigt och underbart höstlack. Köp!

Betyg: 5/5

I think this is the best polish from the SF-collection. I totally love it. Perfect formula, I love the brush and the duo chromatic effect is gorgeous. Two layers in the pics. Buy it! ;-)

Rating: 5/59 kommentarer:

 1. Den är superfin! Passade väldigt vackert på dina långa naglar också :)

  SvaraRadera
 2. Väldigt snyggt och sobert.Vad skönt att du inte heller gillar strukturlack, jag trodde jag var den enda kvar i världen som inte uppskattar det :-)

  SvaraRadera
 3. Detta är så jädrans snyggt. Mitt går mot gröna nyanser också, så var tvungen att kolla upp om andra också märkt det och jag var faktiskt inte ensam. Jaja, snyggt är det i alla fall!

  SvaraRadera
 4. Åh nej, nu måste jag ju ha detta också.. ;)

  SvaraRadera
 5. Det står fortfarande otestat. Underligt nog är jag inte lockad trots att det är duokromt.

  SvaraRadera
 6. Ser väldigt tjusigt ut på dina naglar!

  SvaraRadera
 7. I agree - it's my fav (along with the magenta one)...out of the collection - I wish it had a little more visible duochrome n the nail however - I see a lot in the bottle but it did not translate well to the nai.

  SvaraRadera
 8. Så snyggt :) funderar på att komplettera det jag fick hemsickat ur kollektionen med detta, haven't the foggiest och in the cable car lane, eller vad det nu heter det sista :)

  SvaraRadera
 9. Vackert, blir sugen på att testa det jag med nu!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!