onsdag 21 augusti 2013

Nail patch - nail wraps

Jag funderade på om jag ens skulle publicera detta inlägget, men jo - jag måste vara ärlig. Jag har provat en del wraps men det har stupat på att mina naglar varit för kupiga. Men så fick jag dessa i ett utskick och de skulle vara extra bra för kupade naglar. Hm. De är spröda som bakplåtspapper som varit länge i ugnen. De spricker så fort man drar det minsta lilla i dem, och nej - de funkar inte till mina kupade naglar. Jag försökte 4 gånger, men antingen så sprack den på längden, eller gick helt av bara jag drog det minsta lilla. Lite gummiaktig flexibilitet skulle man kanske kunna önska sig. De går heller inte att lyfta från nageln om den hamnat snett, som utlovat. Lyfter man den igen, så går den också sönder.... Nej, det är är inget för mig. Tyvärr. Tanken är god, om man vill ha nåt annat än lack, eller en rolig accentnagel, men inte när resultatet är obärbart. 

No, these doesn´t work either. Nail wraps ain´t my thing. These are fragile and doesn´t fit my nails. Nail wraps should at least be a bit flexible right?8 kommentarer:

 1. Haha, sicken skit. Jag kan nog inte heller använda wraps. Kupade naglar i all ära, men det är svårt med både stämpling och sånt här grejs då. :/

  SvaraRadera
 2. Bajs ju, speciellt då dessa var så coola!

  SvaraRadera
 3. Ajdå, inte kul! Jag har testat ett par olika wraps, men har inte lyckats applicera dem snyggt. Nu ligger det ett nytt par här hemma och väntar. :-)

  SvaraRadera
 4. Jag har också kupade naglar men har lyckats få till det där med wraps ett par gånger. Men kvaliten på mina verkar skilja sig en hel del från dina för mina är (vad det ser ut som) betydligt tjockare och mer flexibla. De där verkade inte vara någon fröjd att jobba med.

  SvaraRadera
 5. Fy vad tråkigt! Kupade naglar är inte alltid en hit. Jag skulle testa magnetlack vilket resulterade i att jag bara hade ett mönster som inte liknande någonting mitt på nageln men ingen annanstans :P

  SvaraRadera
 6. Tråkigt! Jag har också problem med wraps eftersom jag har kupade naglar, men då var ju det där uppenbarligen inte ett alternativ.

  SvaraRadera
 7. Tråkigt! Om du fortfarande är sugen på wraps så testa från Kiss, dem testade jag och de fungerade riktigt bra!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!