torsdag 5 september 2013

China Glaze - Evening seduction

Här kommer ett Gekås-fynd! Jag har ingen aning om vilken kollektion det tillhör, gissar att det är gammalt som gatan. Eller iaf 3-4 år nånting, men det gör ju inget. Vampiga lack kan jag inte få för många av. På håll ser det nästan svart ut, men de har en mörk mörk plommonlila ton, som jag gillar skarpt. Det är ju inte så unikt eller spännande, men ändå ett väldigt gångbart lack. Två lager på bilderna, och väldigt blankt på egen hand. Kanske att jag skulle behövt ett till, men men....

Betyg: 3/5

Here is a polish I bought at Gekås, a swedish store that sells everything... Located in the middle of nowhere ;-) Anyway - the polish is a nice vampy polish with great formula. Two layers, but I think three is needed for a perfect result.

Rating: 3/5
9 kommentarer:

 1. Ja, nog finns det ett par som ser ut så här, men fint var det ändå! :D Känner heller inte igen det sen innan.

  SvaraRadera
 2. Nyhet för mig! Väldigt vackert :)

  SvaraRadera
 3. kom det inte 2005 eller möjligen 2006? Samma kollektion som Ravishing Dahling. minns inte namnet på den nu men det här var ett gateway-lack till mitt ChG missbruk.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det kan säkert stämma! Missbruk, höhö :-P

   Radera
 4. Väldigt fint! Så blankt att kameran speglar sig i några bilder till och med! :-)

  SvaraRadera
 5. Jag gillar verkligen China Glaze!
  http://babedresses.blogspot.se/

  SvaraRadera
 6. Visst är det snyggt! Jag köpte också min flarra på Gekås och jag bar lacket i en sisådär 3-5 dagar åtminstone, och gillade det varje dag! Fast vilken jäkla tipwear jag fick. I mitt spreadsheet har jag skrivit att den kommer från kollektionen Visions Of Grandeur från 2005. Spännande!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!