lördag 21 september 2013

Sensinity - 09 (Arándanos)

Dessa små doftlack för 15:- st är riktiga fynd! Ja, inte här i Göteborg, här har jag inte hittat dem nånstans - men det är ju tur att Facebook finns så man kan få dem langade. TACK Camilla!
09 ska lukta blåbär... tja, lite bärigt iaf ;-) Dämpad smutsig lila med grå toner. Jag gillar det massor! Två lager täcker och både formula och pensel är ovanligt bra, för att vara en liten flaska.

Betyg: 4/5

Nice dirty purple with a hint of gray. It´s supposed to have a blueberry fragrance... Hm, I don´t know about that.. Nice formula and brush, two layers makes a great result.

Rating: 4/55 kommentarer:

 1. Ohh, så snyggt det var då! Varför köpte jag det inte till mig själv också är frågan ... Nåja, jag tror jag kommer ha chansen endera dagen igen.

  SvaraRadera
 2. Mja.. inte är de dum för 15.. men där jag bor envisas de konstigt nog att sälja dem för någonstans mella 35-45 kr och då får de banne mig ruttna i lådan.. //inte alls bitter ;)

  SvaraRadera
 3. De här har jag hittat på Ica i Borås men fortfarande inte köpt. Inte ett enda, trots 15 spänn. Visste inte att de hade doft så nu blev jag riktigt nyfiken. :) Färgen på detta gillar jag starkt.

  SvaraRadera
 4. Finns inte i min stad heller men på ngt sätt har jag tre stycken i min helmer ändå. ;-) Otestade förvisso men det lär ändras snart.

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!