fredag 20 september 2013

Darling Diva - Material Girl

Här har vi ett krympkalas som heter duga! Jag bottnade med ett lager OPI If you moust you moust, och sen tre lager Material Girl. Seche vite på och och OJ vad det krympte. Det problemet har jag bara haft med nåt enstaka glitterlack från Orly förut, men tja - så kan det gå. Det krympte så att jag var tvungen att fylla i med lite OPI ytterst på nageln och den var visst lite ljusare än MG. Oh well, allt kan inte bli perfekt... och på håll syns det faktiskt inte alls. Nästan. Suck.....
Lacket i sig är rätt gulligt, men jag hade förväntat mig lite mer. Glitter i lite olika rosa/lila toner och former och väldigt ljust rosa bas. 

Betyg: 3/5

This one shrank. A lot!! I had to fix it with a little help from the underwear. OPI If you moust you moust. Didn´t turn out great. Oh well.... The polish itself is kind of nice. Sheer pink and glitter. 

Rating: 3/55 kommentarer:

 1. Gillar detta skarpt men oj vad det krympt!

  SvaraRadera
 2. Tycker nästan MG drunknar lite över allt rosa. Undrar hur det sett ut över ett ljusare lack?

  SvaraRadera
 3. Jag hade den utan underkläder men var inte jätteförtjust i den så heller. Den har VNL efter fyra lager och jag tyckte formulan var lite halvdan. Men det är inte något fel på det direkt, mer ett mellanlack.

  SvaraRadera
 4. Ingen jättehit med den krympningen! :/

  SvaraRadera
 5. Det problemet har jag tyvärr med Seche Vitae, som jag annars älskar för den korta torktiden och glossy finishen. Inte över alla lack skall säga, men nästan alla. Har jämfört med andra överlack på samma lack och kommit fram till att det måste vara den. Tänkte först om den blivit för tjock och tunnade ut rejält med Seche Vitae Restorer, men samma, eländiga krympning..Då jag inte är jättehaj på att måla och lite håller på att lära mig för att få riktigt snyggt och kladdfritt, tar en manikyr en väldans lång tid för mig, därför orkar jag inte måla nytt mer än en gång i veckan. Nu har jag tröttnat och ger upp att köpa nya Seche Vitae - finns tips på lika bra snabbtorkande överlack och med glossig finish men utan krympning så blir jag jätteglad! //Ylva

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!