måndag 9 september 2013

China Glaze - Water you waiting for

Alltså, hur lyckas man glömma bort ett så här snyggt lack? Märkligt, men jag lyckades med det i alla fall. Det har alltså stått otestat sen december. Tätpackad klar bas med blått och lite grönt glitter i, och hur fint som helst. Ni har ju sett det på alla andra bloggar, men nu var det ett tag sen, så det kanske t o m är bra med en påminnelse. Tre lager krävdes för full täckning. 

Betyg: 5/5

I totally forgot about this gorgeous polish! How is that even possible? Well... I did it anyway. I´ve owned it since december.... Clear base, blue and some green glitter gives an amazing finish. I love it! Three layers makes it opaque.

Rating: 5/5

18 kommentarer:

 1. Det här lacket är definitivt ett av mina favoritglitterlack. Fina bilder du har fått på det också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det är inte alldeles lätt att fota glitterlack ;-)

   Radera
 2. Jag ser inga som helst problem med att glömma bort ett sånt här lack. Jag har en stooooor låda med otestade diamanter :)

  Snyggt är det i alla fall.

  SvaraRadera
 3. Åh så fint det är! :) Jag har inte detta... Än! Haha.
  /Rebecka

  SvaraRadera
 4. Jag har stirrat på det här lacket så många gånger! Måste köpa! Det är verkligen makalöst vackert.

  SvaraRadera
 5. Så gör jag hela tiden. "Glömmer" bort massa fina lack. Men jag gillar att spara på godingar. Extra kul när man väl plockar fram dom. :)

  Lacket du visar är verkligen en pärla.

  SvaraRadera
 6. Jag glömmer också att testa massor av vackra lack. Det känns som att det oftast är de vackraste lacken som får stå otestade längst.

  Det här är otroligt fint.

  SvaraRadera
 7. Det är snyggt men jag drar mig för att använda det igen. Var hemskt att få bort. Kanske ska skaffa glitter-a-peel bara för det här lacket. ;D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kunde pilla loss mitt i sjok efter nån dag. Jättekonstigt!

   Radera
 8. Galet snyggt är det, tom för mig som inte är stormförtjust i blått. Och otestade lack? Hrmmm... Du är långt ifrån ensam.

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!