onsdag 11 september 2013

China Glaze - Tongue & Chic

Ok, till mitt försvar vill jag säga att detta faktiskt är aningen grönare i verkligheten än på bilderna. Det drar mer åt petrol än vad det verkar. Och vet ni, det är ett one coater! Fast jag la på två bara för sakens skull. Jag känner mig rädd och otrygg med bara ett lager ;-)
Annars är det inte så mycket att säga - snyggt skimmerlack, inte unikt - men fint. Jag gillar det skarpt, och egenskapsmässigt är det ett av de bästa China Glaze jag testat. Titta in hos Karin på Vacker&Underbar för fler grön(are) lack.

Betyg: 4/5

Ok, this one IS much more green in reality, I promise ;-) It´s a one coater, but I put on another one just in case... This might be the greatest formula from China Glaze so far. Amazing!

Rating: 4/5
8 kommentarer:

 1. Just mörkt gröna nyanser är svårast att få på bild tycker jag! Men det ser fint ut :)

  SvaraRadera
 2. Hade samma problem med mitt lack i dagens inlägg. Mitt är också mycket grönare egentligen. Jäj. Det här ser väldigt fint ut i alla fall men väcker inget habegär på studs.

  SvaraRadera
 3. *jäjä skulle det stå där. Inte jäj. :D

  SvaraRadera
 4. Waaaah vill haaaa!! Det här var ursnyggt och åker direkt upp på önskelistan :)
  Puss på dig fina <3

  Sara

  SvaraRadera
 5. Gud vad den ser "Smooth" ut! Gillar't!

  SvaraRadera
 6. Väldigt fin nyans, petrol är en verklig favorit! =)

  SvaraRadera
 7. Väldigt snygg färg! Och one coaters är alltid trevligt!

  SvaraRadera
 8. Vet du vad. JAG SKA HA DETTA. Tänk vilka underbara stampicures man kan göra med den! Åh vad jag vill ha den. Precis en sådan färg jag älskar dessutom. Fantastiskt fint!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!