tisdag 3 september 2013

The Nail Junkie - Watermelon (?)

Neon, lite skimmer och perfekt formula. What´s not to love? Jag beställde tre lack från The Nail Junkie och detta är det första jag testar, och jag blev absolut inte besviken, tvärtom. Detta kommer jag garanterat att använda även mitt i vintern, för vad är det som säger att neonlack är förbehållet sommaren? Absolut ingenting. Den enda tveksamhet jag har är avsaknad av namn, eller kanske heter det Watermelon - men det är inte så rödrosa som vattenmelon är men det lägger vi ingen större vikt vid, vi kollar på bilderna istället, för färgen är ändå helt fantastisk!

Betyg: 5/5

Shimmer, neon, and perfect formula... what´s not to love? This is the first polish from TNJ that I´m trying, and I totally love ut. I´m gonna use it this winter as well, I mean - neon is not just for summer right?

Betyg: 5/5
6 kommentarer:

 1. Superläcker! Den där kommer nog pigga upp vilken novembermorgon som helst!

  SvaraRadera
 2. Tänkte precis som Camilla! Tänk det där en höstregning dag!

  SvaraRadera
 3. JAG VILL HAAAAAAAAAAAAAAAAA. FY ALLTSÅ. Nu dör jag VERKLIGEN snygg-lack-döden!

  SvaraRadera
 4. Ser underbart ut, men jag visste inte att det hade microglitter i sig (eller vad det nu är), inte för att det skadade men ändå :P Och ja, neon kan användas när som helst! :D

  SvaraRadera
 5. Det snyggaste jag sett på länge :)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!