onsdag 10 juli 2013

IsaDora - Beetle Green

Grön onsdag hos finaste Karin. Självklart är jag med! Jag älskar grönt! Ska vi titta på en klassiker, som ni redan sett på i princip alla andra bloggar? Det gör vi! För detta tål att tittas på igen. I flaskan ger det sken av att dra åt duokromt, men det syns inte på nageln. Däremot är det ett superfint grönt skimmerlack, med ovanligt mycket djup och glans. Två lager räcker mer än väl för perfekt resultat. Jag tillhör dem som gillar IsaDoras pensel, men den är ju som den är. Jättebred ;-)

Betyg: 4/5

A classical polish from IsaDora. In the bottle, it looks a bit duochromatic but that doesn´t show on the nails. It´s a gorgeous green shimmer though, with great depth. Two layers makes a perfect result.

Rating: 4/5







10 kommentarer:

  1. Jag kan inte fatta att jag inte äger detta. Får nog ta och skaffa det en dag. Ser ju underbart ut. :)

    SvaraRadera
  2. Det här är så väldigt fint! Man kan absolut se det här hur många gånger som helst tycker jag.

    SvaraRadera
  3. Jag hittade denna i min lokala Ica Maxi för 19 kr men köpte inte för jag tyckte den såg alldeles för mörk ut. Måste nog ta en sväng dit idag. ;-)

    SvaraRadera
  4. Beetle Green är verkligen fin! Älskar djupet som skimret ger.

    SvaraRadera
  5. Åh, undra om jag har märkliga färginställningar på skärmen här på jobb, för här ser det nästan blått ut.. En riktigt mörk teal typ, men så tyckte jag inte att det såg ut när jag såg thumbnailen på datorn där hemma innan idag..

    SvaraRadera
  6. Det är verkligen fint! Har det dock inte själv! =)

    SvaraRadera
  7. det är en väldigt snygg färg!

    SvaraRadera
  8. Det är verkligen ett fint lack!

    SvaraRadera
  9. Älskar detta lack, det är nog min vinterfavorit! :)

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!