måndag 26 augusti 2013

Alanna Renee - Chocolate Frog

Blå Måndag igen. Och jag har ett tillkännagivande att göra. Tove kommer att ta över Blå Måndag på riktigt. Jag känner att jag inte har det engagemang som krävs för att göra ett bra jobb, och då är det bäst att lämna över stafettpinnen till nån som gör ett bra jobb - och det gör Tove. Megabra t o m. Ni har väl följt henne under sommaren? Jag hoppas att ni fortsätter med det, för Tove är en riktigt fin vän och som dessutom har en superbra blogg. Själv kommer jag att nöja mig med att delta - för jag älskar fortfarande blåa lack!
Idag visar jag er ett födelsedagslack jag fått av just Tove. Ett underbart lack på alla sätt! Blå bas och glitter som drunknar alldeles lagom mycket. Detta är det enda AR-lack jag har, och jag är supernöjd. Bra formula, nu minns jag inte riktigt antal lager, men jag tror att det landade på tre. Visst är det fint!

Betyg: 4/5

Blue Monday!Today I´m showing you  a polish I got from Tove, the host of Blue monday. I love it! Three layers and then Seche vite, of course. 

Betyg: 4/5


10 kommentarer:

 1. Väldigt snyggt lack! Blir lite sugen på att testa något från detta märke.

  SvaraRadera
 2. Roligt namn på lacket! Och det ser verkligen jättefint ut!

  Och ja, det ska kännas roligt och engagerande att göra saker, särskilt när det är på fritiden! :-)

  SvaraRadera
 3. Väldigt snyggt. :) Jag hade tänkt skippa temadagarna denna veckan men det slutade med att jag lackade med blått igår så det kommer ändå. Svårt att hålla sig ifrån färger som blått och grönt. :D

  SvaraRadera
 4. Åh, det här lacket är så jädrans snyggt! Och det är ännu snyggare på dina vackra naglar än på mig.. Kändes som en perfekt present så det var kul att du gillade den!

  Kul att du är med idag!

  SvaraRadera
 5. Väldigt vackert lack!
  Klokt val att du valde att låta Blå Måndag vandra vidare om du känner att du inte orkar med, man skall alltid lyssna på sig själv! Tove kommer säkert att sköta det jättebra!

  SvaraRadera
 6. Det ser helt underbart ut!

  SvaraRadera
 7. Vilket otroligt vackert lack!

  SvaraRadera
 8. Lacket är verkligen läckert, har två från AR själv och älskar dem. :)
  Tråkigt att du inte är värd för Blå Måndag längre men du har hittat en bra ersättare. Å in hit kommer jag fortsätta komma ändå! ;)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!