söndag 11 augusti 2013

Nail Art Sunday CrowsToes - Hell hath no fury

Enkel layering idag!
Det här lacket har jag fått av fina Sara. Klar bas med rött microglitter, lila iriserande lila skimmer samt röda/mörkorangea flagor och minimalt med strängglitter. Det är helt crazy och jag gillar det massor. Det räckte med ett lager för att få glittret lagom utspritt. Vi hade väldiga bekymmer med att välja underkläder till detta, svart kändes lite trist. Det fick bli grönt till slut :-)

Betyg: 4/5

I got this polish from my dear friend Sara. A clear base with red micro glitter, purple iridscent glitter, and red/dark orange red flakes. It´s totally crazy and I like it a lot. 

Rating: 4/5
5 kommentarer:

 1. Detta var ju hur kul som helst! :D Kan tänka mig att den kan vara riktigt frän över blått också! :D

  SvaraRadera
 2. Hm, gillar färgerna, men så är det ju dom där strängglittren.. Plocka bort dom så skulle det här vara en superhit.

  SvaraRadera
 3. Läcker med det gröna under!
  Svart kan du ta lite längre fram i höst ;)

  SvaraRadera
 4. Lacket är verkligen läckert! Men jag hade nog faktiskt gillat det bättre över svart, tycker den ljusgröna basen kändes lite för mesig till det.

  SvaraRadera
 5. Jag vet inte, jag börjar verkligen bli mätt på alla dessa glitter. Det har liksom kommit så många att jag har noll koll på alla. Hoppas denna fas går över för det finns ju ändå så många roliga glitter därute. :)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!