fredag 16 augusti 2013

Picture Polish - Frosting

Här har vi ett lack som kommer från Wenche på Norway Nails (10% rabatt med koden NAILORAMA). Jag hade höga förväntningar som inte riktigt infriades, när det gäller de söta silverfärgad hjärtanen.  Det är tyvärr lite tjockt för att de ska synas, istället drunknar i basen. Dem hade jag klarat mig utan. Bortser vi från dem, så är det ett fint mjölkligt glitterlack, sån jag är svag för. Jag tror att detta gör sig bättre som layering, med ett lager över ett opakt nude eller ljusrosa lack, för tanken är god, men det blir lite tjockt för min smak med 2 lager. 

Betyg: 3/5

I got this polish from Wenche at Norway Nails (10% off with the code NAILORAMA). I was a bit disappointed about this. It´s a bit thick, and the silver hearts are drowning. Two layers gets way to thick, I think one layer over nude or baby pink is better. Besides that, it´s a nice milky polish, the kind I like!

Rating. 3/5


2 kommentarer:

  1. Jag håller med dig om silverhjärtanen, de känns överflödiga och kommer inte till sin rätt. Men annars är det jättefint!

    SvaraRadera
  2. Instämmer med hjärtanen, men annars ett fint lack:)

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!