torsdag 4 juli 2013

Barielle - Elle´s spell (on black) + jämförelse Up colors Balada Flocado

Minns ni att jag visade Elle´s spell på egen hand för ett tag sen? Då upplevde jag det en aning blaskigt, men ovanpå svart blir det riktigt fint. Det är väldigt likt Up Colors flakelack, men Ellés är mer vinrött i jellybasen, även om det inte är stora skillnader. En blixtbild får ni också, för att visa den riktiga nyansen :-) På bilderna har jag två lager ovanpå Star caps svarta. Jag har haft turen att få en bra batch av deras svarta. Det är ett onecoater, utan problem - men jag har läst om folk som lika gärna kunde köpt hem en liten flaska diskvatten... Ok att det är 10:-lack, men någotsånär jämn kvalitet borde man väl kunna förvänta sig...

I showed Elle´s spell on it´s own the other day, and here you can see it on black. Two layers. It´s very similar to Up colors flake polish, but Elle´s is a bit more wine red in the jelly base. But the difference isn´t that big, at all... I must say I prefer it over black.
Up Colors Balada Flocado


5 kommentarer:

  1. Hur läckert som helst! Har oxå haft turen att köpa "rätt" flaska av star caps svarta :)

    SvaraRadera
  2. Himla snyggt! Svart bas var helt rätt val! Jag har också haft "tur" med min nordic vap svarta också. :)

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!