måndag 22 juli 2013

OPI - Taylor Blue

Idag är det måndag, och blå är den förstås!  Jag har gått in i semester mode, och har inte tillgång till dator - detta är tidsinställt inlägg - för helt och hållet kan man inte skippa blå måndag. nån ordning får det vara! Nästa gång Blå måndag återkommer med ordinarie program med länklista och collage är 26 augusti - hoppas ni är med då. Jag har tänkt ta lite datorvila nu under högsommaren. Lite mindre bloggläsande, slösurfande och Facebook och lite mer titta på himlen, läsa böcker och balkonghäng.

Däremot så kommer jag förstås inte att låta Blå Måndag sväva omkring helt utan styre , nej nej... Fram tills Blå Måndag återgår till ett stående inslag här, så kommer Tove på Nailme att vara vikarierande BlåMåndag-organisatör :-) Så kommentera hos Tove om ni är med, hon kommer att sköta det hela alldeles galant ♥

 Idag visar jag inte bara ett fint lack, utan även ett lack med ett viktigt budskap bakom. Organdonation! Taylor dog ung i en skidolycka, och hennes föräldrar beslutade att donera hennes organ, och på så sätt rädda andra människor. Därefter startade de även fonden Taylors gift, som arbetar aktivt för organdonation. Här kan man läsa mer. 
Lacket då? Turkos, lite dammig ton. Jag gillar det massor! Formulan är som OPI är, när det är som bäst. Lättkontrollerad och täcker perfekt på två lager. 

Betyg: 4/5

Blue monday, and today I´m showing you a very special polish. You can read about it here. 
The polish itself is really pretty. Perfect formula, and great result in two layers. 

Rating: 4/5

4 kommentarer:

 1. Åh vilket härligt lack:) Jag är med idag!!

  SvaraRadera
 2. Det här lacket har jag helt missat! Galet fint är det i alla fall!

  SvaraRadera
 3. Oj, så fint. Det här kan jag lätt tänka mig. Speciellt när det finns en fin tanke bakom lacket. :)

  Är själv väldigt lat nu under semestern. Kommenterar dåligt och bloggen går lite på halvfart känns det som. Dock måste jag ta bort mitt fula bruna lack som jag bär för tillfället. Ska leta upp en blå goding här någonstans.

  SvaraRadera
 4. Nämen, just när jag för en gångs skull är med så är det inte Blå Måndag "på riktigt". Blimey!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!