måndag 15 juli 2013

Blå Måndag - länklista och collageHär kommer kvällens bildkavalkad. Tyvärr går det inte att kopiera bilder från vissa bloggar (Michaelas och Matildas), men länk blir det iaf :-) Och många deltagare som vanligt. yey!


Har jag missat någon, så hojta! Ha en fin kväll ♥

Jamen visst - det kom ett par eftersläntare ;-) +det löste sig med Matildas bidrag.
8 kommentarer:

 1. Fint med ett collage :) För att kopiera min bild markerar du först bilder och trycker ctrl C och sen för att klistra in trycker du på ctrl V :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, man måste kopiera bildwebadress, och det går tydligen inte från första sidan, man måste gå in på själva inlägget :-) Vi ser om det kommer fler eftersläntare - så kommer det ett minicollage i ett extra inlägg :-)

   Radera
 2. Så mycket fint att titta på! Jag anmälde mig, men det verkar som om det blev några minuter efter att du lade upp listan. Men du får gärna lägga till mig :)

  SvaraRadera
 3. Inte haft tid att skriva men är också med idag ^^,

  SvaraRadera
 4. OM jag får komma med en liten synpunkt så föredrar jag nog den vanliga länklistan. Kan inte förklara varför, men jag läste dina beskrivningar med intresse och klickade mig vidare till andra bloggar oftare än jag gör nu. Vilket egentligen känns ologiskt, bilder borde rimligtvis locka mer till klick...

  Men du gör såklart som du vill! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kanske kan bli både och ;-) Men ja, jag tror det är så för många - att det räcker med att titta på collaget, så blir det inte så många vidareklick?

   Radera
 5. Oj, så många fina!

  Tack för att du hittade mig trots att jag inte hann kommentera. Vi var ute på äventyr igår, så jag hade schemalagt :)

  SvaraRadera
 6. Vad kul att jag fick vara med!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!