fredag 19 juli 2013

China Glaze - Stone Cold

Egentligen borde jag inte vissa dessa bilderna, eftersom jag egentligen inte har en aning om hur formulan är på riktigt. Jag köpte detta på rea på Grand, och när jag väl kommit hem och testat det så såg jag att det saknades ungefär 1/4 del av lacket :-/  Det syntes inte när jag var på Grand, eftersom lacket låt upp och ner o en låda. Jag hade kontakt med Grand via Facebook, men när jag väl skulle reklamera så var det idel sura miner. Det är liksom inte mitt fel att de säljer lack som legat och läckt.... Jag sa som det var och att jag hade haft kontakt med en Rebecca. "Jamen hon jobbar ju på Fröööölunda". Jaha? Ja, jag har ingen aning om var hon jobbar, det är här lacket är köpt och jag har bara pratat med henne via Fejan ^^. Inte en endaste liten ursäkt, eller "oj, vad tråkigt att du fick ta dig hit en extra gång" (Ja, för det är ju aslätt att hitta p-plats i stan, under Gothia cup.). Nä, bu för det bemötandet Grand! Man vinner inget på att få kunden att känna sig skyldig. 
Lacket var tjockt och valligt, men ja... jag vet inte hur det ska vara, för det fanns inga flaskor kvar att byta denna emot, så det blev ett annat China Glaze istället....

I shouldn´t show you this, the bottle was´nt full when I bought it, but I didn´t notice until I got home. Thick and strange, but I don´t know how the formula should be.... And yes, I returned it to the store. Not a nice experience at Grand, I say. 
13 kommentarer:

 1. Jag älskar det här lacket! Tycker det är toksnyggt. Jag har en "normal" flaska och formulan är väldigt lätt att jobba med. Inte tjockt eller valligt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror också att jag hade älskat det.

   Radera
 2. Tråkigt bemötande! Däremot gillade jag lacket per ce! :)

  SvaraRadera
 3. Tradigt med sånt bemötande, det är ju ändå kunder vi pratar om.. Och även om det är en reavara vill man ju ha okej varor ändå!

  Jag har nyligen visat upp det här lacket också, med normal formula från en full flaska.. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att du fick den ok flaskan iaf :-)

   Radera
 4. Tråkigt med sådant otrevligt bemötande, jag hade aldrig gått tillbaka dit.
  Lacket däremot är riktigt coolt, jag gillar inte för mörka lack men detta kan jag tänka mig att testa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det finns andra ställen att shoppa på i Göteborg...

   Radera
 5. Det är efter sådana kundbemötanden som man ska citera konsumentköplagen och kräva dem på milersättning och p-avgift också och vara världens besvärligaste kund som ska hålla på varenda liten rättighet. Om de börjar bråka har de förtjänat att man bråkar tillbaka!

  SvaraRadera
 6. I need to pull this one back out - never wore it - the collection came out in springtime and the shades were so not spring - only one I got that I wore was Riviting...really like it with the shinny topper!

  SvaraRadera
 7. Jag har haft det och minns inget speciellt med formulan. Blev ändå ingen favorit för mig. Vill du gärna ha det kan jag se om det finns kvar i mina gömmor, men risken är stor att den redan åkt i ett anfall av renshysteri.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om du orkar så får du jättegärna kolla. Jag har inte så många matta, och det var roligt med detta på rea, och så blev det såhär :-/ Supertack, vad gulligt!!

   Radera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!