onsdag 3 juli 2013

Orly - Green Apple

Egentligen är namnet lite missvisande. Jag tycker inte att detta är äppelgrönt. Möjligen ett blekt Golden delicious (golden delikåååås sa min älskade mormor, jag tänker alltid på det när jag ser äpplena i affären), men inte Granny smith, som är det gröna äpple jag tänker på, när jag hör "green apple". Nåja, hur som helst, oavsett så kvalar det ju in till  Karins Gröna måndag.
Jag  tycker detta är mer lindblomsgrönt, en skön och vilsam färg. Lite halvjobbig formula, och det har en tendens att valla sig lite. Ett mellanlack på alla sätt. Ska det vara grönt, vill jag ha mer in your face-känsla.

Betyg: 3/5

Green apple... hm, I don´t know about the name. I think it´s more of a linden blossom green. The formula is a bit on the thick side, and hard to control. A calm, nice green, but I prefer greens that are more "in your face". 

Rating: 3/5
14 kommentarer:

 1. Jag gillar den här färgen. Den är mjuk och trevlig.

  SvaraRadera
 2. Jag tycker det ser fint ut! Behöver det nog inte själv dock.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det lär du inte behöva ;-)

   Radera
 3. Jag tycker det är en jättefin färg. Måste nog kolla efter den ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror det finns att beställa fortfarande.

   Radera
 4. Härligt plastig grön. Jag har behållt det här lacket trots Orlys sladderpensel och tunga formulan just för att jag gillar färgen. Jag ser 60-tals plast i den. Bunkar och grejer. Kanske min fantasi, men ändå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det har du rätt i - visst är det 60talsplast i en lackflaska!

   Radera
 5. Nej det kanske inte påminner så mycket om gröna äpplen men fint var det ändå :) Tänkte också säga att jag kommer vara med på blå måndag nästa vecka men jag är bortrest och kommer inte kunna skicka en kommentar till dig samma dag. Om du kommer ihåg får du gärna lägga till mig i deltagarlistan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska jag lägga på minnet! :-)

   Radera
 6. Jag tycker det här lacket är ser väldigt underbart ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Underbart vet jag inte ;-) men fint!

   Radera
 7. Jag måste säga att jag gillar detta ändå, trots att den inte är in-your-face-grön. Tror jag tänker lite som sminkan, "retrofärg". :)

  SvaraRadera
 8. Jooo, lite svenska gröna äpplen typ är det ju? Väldigt fint är det iaf! =))

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!