tisdag 16 juli 2013

Nailstation - Vert acide

Neon - jag älskar det! Och jag älskar detta också. Det är en neonjelly så det blir vnl om man inte har vitt under. Här testade jag det precis som det är, rätt upp och ner - 2 lager. Såklart att det kommer att poppa mer med vitt under, men jag ville ge det en chans på egen hand först. Formulan är helt perfekt och 2 flödiga lager är lagom för jellykänslan. Och ja - detta är absolut ett alternativ till American Apparels Neongröna som också är helt fantastisk! Lacket finns på Norway Nails, där man får 10% rabatt på ordern med koden NAILORAMA. T o m den 18 juli är det dock hela 20%, klicka in på Norway Nails och följ instruktionerna.

Betyg: 5/5

Neon - I love it! This would probably look even more neon over white, but I like the jelly feeling aswell. Great formula and 2 layers. This is just as gorgeus as American Apparels Neon green. You can find this at Norway Nails, and with the code NAILORAMA you get 10% off. Until july 18th it´s 20% off, for more details, check out the site.

Betyg: 5/58 kommentarer:

 1. Riktigt läcker färg! Kan tänka mig att det blir toppen med ett vitt under sen :)

  SvaraRadera
 2. Det ser urhärligt ut och gör verkligen skäl för namnet!

  SvaraRadera
 3. Wooow! Helt underbart! Jag hann inte med blåa måndagen igår så visar ett blått idag istället från det utskicket jag fick ifrån Norway Nails. :)

  SvaraRadera
 4. Med vitt under kommer det där att bli helt suveränt!

  SvaraRadera
 5. Ska det vara neon ska det vara grön! ;-)
  Jag har en från Dance Legend som ska testas snarast! Måste bara köpa passande underkläder. ;-)

  SvaraRadera
 6. Ser underbart ut, dock ser jag fram emot att se den med vitt under. Lär ju poppa galet mycket. :D Visst är det lite mörkare än Orly's glow stick?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, detta är ju grönt, och Glowstick är ju gult?

   Radera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!