onsdag 27 juni 2012

China Glaze Ahoy! (ren kärlek)Jag har ägt detta ett bra tag, men aldrig använt eftersom jag tyckt det varit så likt 108 Degrees. Fnys, det är det ju inte alls. Detta är lite bärigare och med glasaktigt. Jag älskar den där glasaktiga känslan med små små glassflecks som syns i vissa ljus. Åh... det är så fint! Jag har 3 lager på bilderna, men jag skulle nog kunnat ha fyra också. Detta är faktiskt ett potentiellt bröllopslack.

Betyg: 5/5

I´ve been the owner of this polish for quite a while, but I´ve never used it, since i thought it was too similar to 108 Degrees. But hey! It´s not! This is more berry-like with a distinct glass-feeling. 3 coats and one more would maybe be even better. It´s so nice! So nice, that it actually is a potential wedding polish!

5/5
4 kommentarer:

 1. Håller med dig om att det är oerhört vackert! Ett lack som kan te sig lite småtråkigt i flaskan, men som man förstår storheten i när man väl ser det på nageln. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis.Och det får mig att undra hur många fula ankunge-flaskor jag har som står otestade ;-)

   Radera
 2. ahoy, vilken läcker färg!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!