torsdag 7 juni 2012

Premie från Damernas Värld.

Kanske ni minns att om man köpte 3 nr DV så fick man två OPI-lack?
Tydligen så var det två lack från OPIs Pirates of the Carribean collection. Jag har ett mini-Planks a lot eftersom jag köpte en 4pack med minilack och ett stort (Skulls and glossbones, det lack jag gillade mest från den kollektionen). Mermaids tears var dock inte med i 4packet så det har jag inte sen tidigare. Jag fick även en plattång, vad jag nu ska med den till. Men som sagt, 2 fullstora GRATIS OPI är verkligen inte det sämsta! VILL DU HA EN KERAMISK PLATTÅNG SÅ HOJTA! Du betalar bara portot, och jag är glad att bli av med den!

I got 2 polishes in the mail today from a magazine that I bought 3 issues of. Planks a lot I already got, a mini one, but not The mermaids tears. And two full sizes for free is not bad! I also got a straightening iron... something I don´t need. At all ;-)bilder på plattången:
8 kommentarer:

 1. Annika/Duckan7 juni 2012 11:29

  Hojt!! Vad är det för plattång??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tja, det står inget märke, men jag kan lägga in en bild.. vänta lite!

   Radera
 2. Hur varm kan den bli, 200 grader? Har ju tjockt hår så det krävs värme för att platta min ris-buske :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det står det inte, det är en liten lapp med "Professional Mini Flat Iron instruction", sen står det att den är keramisk, och lite varningar att man man ska bränna sig och sånt ;-)

   Radera
  2. att man INTE ska bränna sig, menar jag... herregud....

   Radera
  3. Okej, ja men jag är intresserad om du inte har nån närmare dig som vill ha den :-)

   Radera
  4. Men nu var du först, så vill du ha den är den din :-)Tror den går ner i en "Medium" grön postpåse? Vi hörs på Fejan om adressdetaljer och så om du vill ha den :-)

   Radera
 3. Missat att svara!! Jag säger ja och inboxar så vi kan lösa betalningen

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!