fredag 22 juni 2012

Holo-midsommar!


Holofredag, och det råkar dessutom vara midsommar! I Göteborg lämnar vädret en del övrigt att önska, men det är ju fredag i alla fall. På mitt midsommarprogram står grillning av gigantiska t-bensstekar och lite jordgubbar på det och slappande med kompisar. En midsommar helt i min smak, jag gör mig inte riktigt i ljuv spetsklänning med krans i håret, eller hur nu en midsommar ska firas enligt formulär 1A.

Jag är inte jätteimpad av Depends holosar, men jag fortsätter att beta av de jag köpt. Jag har inte köpt hela kollektionen, så fantastisk var den inte. OPIs Planks a lot fick agera underkläder åt Depends 2030 (Plum). Två tunna lager Planks a lot och sen två lager Depend, och naturligtvis Seche Vite på det. I solen syns regnbågarna tydligt, men i skuggan är det så tråkigt, att jag inte ens tänker visa det. Ett medelmåttigt hololack som ändå är ganska snyggt, om än inte fantastiskt. 

Betyg 3/5

Holo friday, and midsummer aswell. the weather here in Gothenburg could be better, but it´s friday!
I´m not totally impressed by Depends holos and I didn´t buy the total collection. OPIs Planks a lot as a base, and then two coates of Depend 2030 (Plum), and then som Seche vite (of course). In sunlight, the rainbows shows but in the shadow the polish look so boring, I don´t even wanna show you.

3/5
5 kommentarer:

 1. Jag tycker det här var snyggt! Fast visst kräver dom underkläder allihopa av Depend lacken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det verkar faktiskt så... Och sen gillar jag linjära holos bättre... men för att vara ett svenskt budgetmärke får de godkänt!

   Radera
 2. Jag köpte 3 st på nätet, Plum bla men tyckte de var allmänt blaskiga. Men så är jag ju inte någon pastelltjej ;-)Tycker dock att Plum var en av de snyggare.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, jag är inte heller så pastellig egentligen! Kram på dig½

   Radera
 3. Jättesnyggt! Underkläder känns ju som ett måste...

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!