onsdag 13 juni 2012

LA Girl Rock Star "Overdose"Nu har äntligen mina lack från Cherry Culture kommit. Jag kastade mig över lådan och även om jag just då inte hade tid att göra en hel manikyr, så testade jag ett av glitterlacken ovanpå Revlon Mint Fizz.

Overdose är ett tätpackat glitterlack i en klar bas. Lila, blå, och silverglitter i microformat. Jättesnyggt och det passade fint ovanpå Mint Fizz. Här har jag 3 lager, men det hade räckt med 2. Jag gillar det skarpt, det är garanterat snyggt även på rosa och svarta lack tex.

Betyg 4/5

Finally my ordered polishes from Cherry Culture has arrived. I just had to try one, even though I hadn´t the time just then, to make a totally new manicure. 
I tried one of the glitter polishes. Overdose is a clear polish packed with microglitter i purple, blue and silver. I like it a lot, and it looks good on top of Revlon Mint Fizz. 2 coats would have been enough, here I have 3.
I´m sure it looks good on black and pink polishes aswell.

4/56 kommentarer:

 1. Whooooaaaaa!!! SÅÅ snyggt! Och det där har ju inte jag, fasen då!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan inte ha ALLA. Det är omöjligt ;-)

   Radera
  2. Är det... Skit då.... Men... Jag är nöjd med alla snygga! ;-)

   Radera
 2. Svar
  1. Tack :-) Råkade dock smiska på lite väl mycket, och inte ens Seche vite lyckades rädda det från att bli en enda gegga... men det var snyggt!! Nästa gång får det bli en riktig manikyr med lacket :-)

   Radera
  2. Ser ut som att det skulle täcka alldeles fint på egen hand...

   Radera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!