söndag 10 juni 2012

Nubar - Moon Eclipse aka tip wear in 20 minutes


Vilken besvikelse. I flaskan ser det fint ut.. På nageln ser det lila ut, och duokromt i grönguld men man får ju hålla på och vrida på händerna för att det ska synas. Dessutom ger det tip wear innan man är klar. Synd, för i flaskan ser det ljuvligt ut. Formulan är vattnig och det krävs 3 noggranna lager.... Inga riktigt bra foton fick jag till heller.

Betyg 2/5

What a disapointment. It looks good in the bottle, but on the nail it looks purple. Sometimes you can the the duochrome effect in goldish green.. Besides, tip wear really fast... too bad, since the color in the bottle is really nice. 

2/5
4 kommentarer:

 1. Gud så trist... Vad hade du för baslack? Jag har börjat använda ChinaGlaze Strong Adhesion, och det har faktiskt gjort att det sitter bättre. Nu när jag har gelbas så behöver jag ju inte SecondNail, så det var därför jag gick på mina andra baslack. Riktigt snyggt var det ju iaf tycker jag, så synd att det inte höll...

  SvaraRadera
  Svar
  1. IsaDora Second nail. Jag har OPIs baslack på lager, så jag kan ju testa med det, men jag är tveksam till om det hjälper...

   Radera
 2. Vad tråkigt! Vad har du för topplack då?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Seche Vite... och det brukar funka, har andra Nubar som det gifter sig fint med, så det är mysko!

   Radera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!