onsdag 20 juni 2012

OPI Don´t touch my tutu (inte min grej)

Förlåt. Jag vill så gärna gilla detta lack. Kanske att jag måste vänja mig lite vid färglösa fingertoppar, det är liksom inte så ofta jag har bleka naglar. Kanske att jag skulle tagit tre lager istället för två? Kanske är det för att jag har 2 patchade naglar som jag inte gillar det riktigt... Min lillfingernagel pajade jag totalt när jag hög tag i dotterns kusin under en bussfärd för ett par veckor sen. Hellre en pajad nagel, än en blåslagen Gabriel pga en fartgalen bussförare (varje gång jag åker buss kommer jag på varför jag hellre kör bil). Nåja, jag ska prova lacket igen, garanterat.. Kanske det går bättre då.

Dagens betyg: 2/5

I´m sorry! I really want to like this polish. Maybe I just have to get used to pale fingertips? Maybe I should have used 3 coats instead of 2? Maybe it´s because I have 2 patched nails, that I don´t like it that much... My pinky fingernail was totally destroyed a couple of weeks ago when I saved my daughters cousin Gabriel from falling during a bus ride. It reminded me why I hate to go by bus, I prefer to drive my own car. Oh well, I will try the polish again, maybe I will like it better a second time!

2/5

8 kommentarer:

 1. Vet inte om det är vanan eller vad, men jag håller med. Det här känns inte riktigt du.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, nä - jag får nog öva mig lite på att se klassiskt sval ut ;-)

   Radera
 2. Synd att du inte trivs i det för det är ett så himla vackert lack. Själv har jag lite problem med att bära det eftersom mina naglar är missfärgade.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mina med, men det är ju inget jag lider av i vanliga fall ;-) Jag fick köra poleringsfilen varm innan jag ens funderade på att testa detta!

   Radera
 3. Agree, inget höjdarlack...

  SvaraRadera
 4. Tycker det blev skitsnyggt på dig! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag ska ge det en chans till... med 3 lager och kanske som fransk manikyr?

   Radera
 5. Åh jag älskar färgen, lite nude är bra att ha :)) men köpte du det via butik eller nätet? isf vilken webbsida, är ute efter att beställa billiga OPI lack, men ej vilken sida som är bäst..

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad för kommentarer, och för enkelhetens skull så svarar jag på eventuella frågor här, där du ställt den! :-) Ha det gott!

I love comments, and If you have a question, I´ll answer it here. Have a great day!